Ontdek de Dordogne

Voorzieningen

Onze chambres d’hôtes ligt heel centraal om een aantal prachtige plaatsen in de omgeving te bezichtigen, binnen een half uur kunt u diverse dorpen bezoeken die onder ‘les plus beaux villages de France’ vallen, zoals Domme, La Roque Gagnac, Beynac-et-Cazenac. Deze hebben een mooie ligging aan de rivier Dordogne of een mooi uitzicht op deze rivier. Het bezoeken van deze plaatsen is zeker een aanrader. Uiteraard is de middeleeuwse stad ‘Sarlat‘ ook een bezoek waard, zomers is het er gezellig druk, zijn er talloze terrassen en kleurrijke markten. Iets verder rijden vindt u Belves, Montpazier en ook Rocamadour, allemaal plaatsen die een bezoek verdienen.

Met kinderen is het erg leuk om naar een van de kastelen in onze regio te gaan, even terug naar de middeleeuwen, Chateau Castelnaud en Beynac liggen ook nog eens hoog boven de Dordogne, wat een prachtig uitzicht over de rivier geeft.

Vanaf ons terrein ziet u Château de Fenelon liggen, ook een leuk uitje om daar vandaan ‘Les Collines du Bussou’ te spotten. Ook is het mogelijk om lopend naar de nabijgelegen dierentuin, te lopen, slechts 1 km van ons verwijderd

Een dag geen site seeing, maar actief aan de slag, dat kan heel goed in de omgeving, kanoen, fietsen op een van de mooie fietspaden, wandelen. Nog actiever, ga dan naar een van de klimbossen, slechts 4km van ons verwijderd.

© Les Collines du Bussou - Création site internet Malou Moor